Erkin Koray’ın Kızı Damla Koray’dan Babasının Mezarında Göz Yaşartan Duygusal Paylaşım

Türk Rock müziğinin babası Erkin Koray, kariyerinin başlangıcından  bu yana Türkiye’deki müzik severlerin kulaklarının pasını silmiş nadir sanatçılardan biri. @bosunatiklama adlı hesabın paylaşımına göre geçtiğimiz Ağustos ayında Kanada’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçının kızı Damla Koray, babasının Kanada’daki mezarından duygusal bir paylaşım yaparak yürekleri burktu. 

İşte detaylar ?

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Arap Saçı, Fesuphanallah ve Çöpçüler gibi efsane şarkılarla hayatımızda büyük bir yer edinmiş Erkin Koray’ı tanımayanınız yoktur diye düşünüyoruz.

Türkiye’nin değerli sanatçılarından olan Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, geçtiğimiz Ağustos ayında Kanada’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Akciğeriyle ilgili rahatsızlıklarının yanı sıra yaşlılığa bağlı sağlık sorunları da olan 82 yaşındaki usta sanatçının vefat haberi tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu.

Sanatçının vefat haberi geldiğinden beri babasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Damla Koray, şimdi de babasının Kanada’daki mezar taşını paylaşarak sevenlerini duygulandırdı.

İşte Damla Koray’ın yürek burkan o paylaşımı ?

Damla Koray, babasına olan özlemini “O hâlâ bir yerde yanımdaymış da, ben onsuz paralel bir evrene geçiş yapmışım gibi. Tuhaf, saçma” diyerek dile getirdi.

@bosunatiklama adlı hesabın paylaştığı Damla Koray’ın bu özlem dolu paylaşımına sosyal medya kullancıları tarafından da birçok yorum geldi ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x